Myanmar Growth Market–kasvuohjelman tavoitteena on suomalaisten yritysten vienninedistäminen Myanmarissa. Ohjelman avulla kartoitetaan eri sektoreilta liiketoimintamahdollisuudet, joissa suomalaisilla yrityksillä on parhaat menestymisedellytykset Myanmarin avautuvilla markkinoilla. Tämän lisäksi yrityksiä neuvotaan markkinoille menosta ja autetaan verkottumaan paikallisten toimijoiden kanssa.  

Ohjelman kohderyhmät

Ohjelman kohderyhmänä ovat kansainväistä kasvua hakevat yritykset; erityisesti kansainvälisillä markkinoilla jo toimivat yritykset seuraavilta toimialoilta: logistiikka-infrastruktuuri, rakentaminen, tietoliikenne, energian tuotanto ja jakelu, ympäristösektori, maa- ja metsätalous, kaivossektori, terveysteknologia-ala ja ammatillinen koulutus

Oikea aika käynnistää vienti Myanmariin  

Pitkään eristyksissä olleen Myanmarin markkinat avautuvat ulkomaiselle liiketoiminnalle ja kasvavat nyt nopeimmin maailmassa. Kauppapakotteiden poistosta, ulkomaisista investoinneista ja avustuksista sekä uudesta talouspolitiikasta johtuva maan nopea talouskasvu avaa uusia mahdollisuuksia useiden eri alojen yrityksille. Tällä hetkellä Myanmarin markkinoilla on vain vähän kilpailijoita ja rajallinen määrä myyntikanavapartnereita.  

Finpron toimisto Myanmarissa

Tarjoamme suomalaisyrityksille vienninedistämispalveluja paikallisessa Finpron toimistossa, josta käsin yritysten on mahdollista myös itse toimia Myanmarin vierailujensa aikana. Paikallisten asiantuntijoidemme avulla yritykset saavat laadukasta neuvontaa ja apua verkottumiseen eri alojen toimijoiden kanssa.  

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Kerromme mielellämme lisää juuri yrityksellesi sopivista mahdollisuuksista.  

Jyrki Härkki, Myanmarin kasvuohjelman johtaja, Finpro
+358 40 343 3455
jyrki.harkki(at)finpro.fi  

Kai Tuorila, Program Manager, Finpro
+95 (0) 9795 612 845
+66 (0) 81 815 2029
kai.tuorila(at)finpro.fi
tuorila(at)gmail.com

Aye Maw, Senior Advisor, Finpro
+95 (0) 9 255 803 325
aye.maw(at)finpro.fi
koayemaw(at)gmail.com

Finpro Myanmar, Finland Trade Center
#340, Inya Lake Hotel, 37 Kaba Aye Pagoda Road, Mayangone Township, Yangon, Myanmar