Verkostointipalvelut

VerkostointiVerkostointi

Kaikki yritykset tarvitsevat kansainvälistyessään uusia kontakteja moniin eri sidosryhmiin. Potentiaalisten asiakkaiden lisäksi on tärkeää tuntea mm. viranomaistahoja, rahoittajia ja erilaisten palvelutarjoajia kotimaassa ja kohdemarkkinoilla. Myös niillä jo pidempään toimineiden yritysten kokemuksista voi olla erittäin paljon hyötyä. Tarjoamme asiakasyrityksillemme monipuolisia palveluja helpottamaan verkostoitumista uusille markkinoille.

Palveluntarjoajahaku
Sulje
Avaa

Löydä oikeat palvelutarjoajat helposti ja nopeasti

Kun etsit yrityksesi kohdemarkkinoilla ulkopuolista osaamista tai luotettavia ja osaavia palveluntarjoajia, esittelemme sinulle vähintään yhden sopivan kumppanin. Oikean palveluntarjoajan nopea löytäminen uusilta markkinoilta on merkittävä etu, sillä se säästää sinulta aikaa ja rahaa ja tehostaa markkinaoperaatioitasi.

Siirry Finpron yhteystietoihin

Verkottaminen yrityksiin ja julkisiin toimijoihin
Sulje
Avaa

Tehoa markkinaoperaatioihin tiedolla ja kontakteilla

Kansainvälistymishankkeissa yrityksesi tarvitsee tietoa kohdemarkkinoiden potentiaalisista toimialoista ja asiakkaista, toimintatavoista, laeista ja määräyksistä sekä rahoituslähteistä. Ohjaamme sinua oikeaan suuntaan näiden tietojen saamiseksi sekä autamme verkottumisessa potentiaalisten liikekumppanien, viranomaisten, toimialajärjestöjen sekä markkinoilla jo toimivien suomalaistyritysten kanssa.

Hankkeissa onnistuminen edellyttää usein yrityksen ja sen resurssien kokonaisvaltaista kehittämistä. Tähän tuoretta näkökulmaa voi antaa ulkopuolinen asiantuntija, mentori.

Etsitkö mentoria?

www.boardio.com

Team Finland vierailut
Sulje
Avaa

Tuloksellinen tapa edistää kansainvälistä liiketoimintaasi

Tarjoamme kansainvälistymisen eri vaiheissa oleville suomalaisyrityksille ulkomaille suuntautuvia vierailuja edistämään niiden kansainvälistä liiketoimintaa. Toimialakohtaisia tapaamisia, verkostoitumista, näkyvyyttä ja neuvontaa sisältävä palvelupaketti muodostaa tehokkaan kokonaisuuden, ja vierailuilla onkin asiakastutkimustemme mukaan ollut selkeä positiivinen vaikutus osallistujayritysten liiketoimintaan. 

Tutustu tuleviin Team Finland vierailuihin

Viejätietokanta
Sulje
Avaa

Suomalaiset tuotteet ja palvelut tutuiksi ulkomaisille ostajille

Viejätietokantamme ensisijaisena tarkoituksena on palvella suomalaisia tuotteita etsiviä ulkomaisia yrityksiä, mutta samalla se auttaa myös suomalaisyrityksiä hakemaan kasvua globaaleilta markkinoilta. Markkinoimme tässä digitaalisessa tietokannassa mukana olevien yli 900 suomalaisen vientiyrityksen tuotteita ja palveluita kustannustehokkaasti suoraan ulkomaisille ostajille. Tutustu viejätietokantaan; se voi auttaa myös sinun yritystäsi kasvattamaan kansainvälistä liiketoimintaansa.

Siirry Finnish Exporters -viejätietokantaan

Verkottumistapahtumat
Sulje
Avaa

Tietoa, näkyvyyttä ja kontakteja yrityksellesi

Verkottumistapahtumiemme tavoitteena on konkreettisesti edistää asiakkaidemme liiketoimintaa. Tapahtumissa saat meiltä ja kumppaneitamme kattavasti tietoa kansainvälistymisestä ja tilaisuuden oman yrityksesi esilletuontiin. Voit myös löytää potentiaalisia asiakkaita ja liiketoimintasi kannalta tärkeitä kumppaneita. Osallistumalla verkottumistapahtumiimme kehität yrityksesi valmiuksia ja mahdollisuuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Tutustu tuleviin verkottumistapahtumiin!

Katso verkottumistapahtumat

 

Millaisia kokemuksia muilla on?

Tutustu menestystarinoihin ja hyödynnä muiden kokemukset oman menestystarinasi rakentamisessa