Team Finland - Teollinen Internet

Team Finland Teollinen internet -ohjelma

Kenelle ohjelma on tarkoitettu

Oletko innovatiivinen suomalainen yritys, joka tarjoaa teollisen internetin (esim. sensoreista kerätty data ja sen hyödyntäminen liiketoiminnassa, laitteiden väliseen kommunikaatioon pohjautuva liiketoiminta, reaaliaikaiset palvelu- ja tuotantoprosessit) ratkaisuja globaaleille markkinoille? Kehitätkö parhaillaan innovatiivista liiketoimintamallia, tuotetta tai palvelua ja etsit sille uusia markkinoita? Vai tarvitsetko valmiita digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnassa hyödynnettäväksi?

Team Finland Teollinen internet -ohjelma järjestää myös hakuja tutkimuslaitoksille. Hauista tiedotetaan ohjelman verkkosivuilla ja niissä edellytetään aina verkottumista yritysten kanssa.

Rahoitusta ja kansainvälistymispalveluja yrityksille

Team Finland Teollinen internet -ohjelma tarjoaa suomalaisille yrityksille kattavan palvelukokonaisuuden Tekesin rahoitusta ja Finpron kansainvälistymispalveluja. Palvelukokonaisuus sisältää rahoituksen globaaleille markkinoille tarkoitettujen tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja pilotointiin sekä pääsyn osaksi huolellisesti valittuja yritysryhmiä, joiden tuotteet ja palvelut esitellään markkinoille (esim. USA, UK, Saksa).
 


 

Ohjelman tavoitteet

Team Finland Teollinen internet -ohjelman tavoitteena on tukea suomalaisia yrityksiä liiketoiminnan uudistamisessa sekä saavuttamaan edelläkävijäasema teollisen internetin ratkaisujen kehittämisessä sekä hyödyntämisessä. Tähän päästään ekosysteemien rakentamisella uudenlaisen yhteistyön kautta.

Tutustu markkinoiden mahdollisuuksiin

Team Finland Market Opportunities -palvelu tarjoaa liiketoimintamahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla ja jopa suoria myyntiliidejä. Katso tästä
 

Haluatko kuulla lisää ohjelmasta?

Ota yhteyttä:

Reijo Smolander
Senior Advisor, Program Director
reijo.smolander@finpro.fi

Tiia Orjasniemi
Program Coordinator
tiia.orjasniemi@finpro.fi

Ajankohtaista

Mikä on teollinen internet?

Teollinen internet tarkoittaa sulautettujen ja älykkäiden laitteiden ja järjestelmien, saatavan tiedon analytiikan sekä työn tehokasta yhdistämistä suoraan liiketoiminnassa hyödynnettäväksi. Se mahdollistaa täysin uudenlaisia liiketoimintamalleja ja kilpailukykyisiä palveluja asiakastarpeisiin.

Ilmiön ajureita ovat lisääntynyt tietojenkäsittelyn teho, tietoverkkojen nopeus, anturitekniikan saatavuus sekä edellä mainittujen asioiden kohdalla merkittävä hintatason lasku. Lisäksi käyttäjien valmiudet ottaa ratkaisuja käyttöön ovat nopeasti parantuneet.