Kansainvälistymistä luoville aloille
Luovimo Digital

Luovimo Digital tavoittelee kansainvälistymistä luovien alojen yrityksille, joiden fokuksena ovat digitaaliset ja skaalautuvat liiketoimintamallit.

Lue lisää

Fashion & Lifestyle -yritysten kasvuohjelma

Muoti- ja lifestyle-yritykset tarvitsevat kansainvälistyessään eväitä erityisesti brändäyksessä ja myynnissä. Käynnistimme lokakuussa 2015 kansainvälistä kasvua hakeville pienille ja keskisuurille muoti- ja lifestylealan yrityksille suunnatun kasvuohjelman.

Lue lisää

Luovimo

Luovimo on kansainvälistänyt luovien alojen yrityksiä vuodesta 2010. Kasvuohjelman kolmas toimintakausi päättyy 2015. Luovimon pääpaino on konsepti-, tuote- tai palvelumyynnin valmiuksien kehittämisessä. Ohjelma tarjoaa mukana oleville räätälöidyn kehitysohjelman sekä mahdollisuuden yhdessä oppimiseen kansainvälisten asiantuntijoiden vetämissä työpajoissa.

Lue lisää

Luovimo

Finnish Lifestyle Asia

Finnish Lifestyle Asia -kasvuohjelma avaa myyntimahdollisuuksia suomalaisille lifestyle-brändeille Aasiassa. Kolmevuotisen ohjelman toimenpiteet tukevat markkinoille menon suunnittelua sekä auttavat jo markkinoilla toimivia yrityksiä laajentamaan myynti- ja partneriverkostojaan Japanissa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa.

Lue lisää

Finnish Lifestyle Asia -kasvuohjelma avaa myyntimahdollisuuksia suomalaisille lifestyle-brändeille Aasiassa.

Asiakaskokemuksia
Taikateatteri
R Collection
Pedro
OneMind Dogs
Hellon

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Irma Patala
Head of Industry
irma.patala@finpro.fi
+358 40 526 8682